Vårdsamverkansplattform

Där patienter, leverantörer och data ansluter.

Play Video

Få tillgång till miljontals datakällor

HIIPA-certifierad och används av ledare globalt. Med Meddicard får du tillgång till tusentals vårdgivare och en mycket säker analysmotor som tillhandahåller diagnostik från miljontals datakällor.

Address-card

Hälsojournaler

Vi har kopplat ihop ledande elektroniska patientjournaldatabaser och synkroniserat med tredje parts system som Apple Health, Samsung Health så att du bättre kan bedöma tillståndet och utvecklingen av din patients vård.

Diagnostics

Analytisk assistent

Vår plattform har AI-komponenter och analyserar miljarder datapunkter från olika källor globalt. Du presenteras för potentiella diagnoser som gör att du och patienten kan ha bättre kontroll över vad som kan orsaka smärta etc.

iPhone-X

Patientapp

Meddicard är också ett patientverktyg, där de själva kan uppdatera sina journaler och återkoppla till dig, till exempel deras lyhördhet för läkemedelsintag

Ta en närmare titt

Detta är vår Consumer App, som kan vitmärkas till din User Interphase, både webb och app.

Phone

Lämplig för de flesta allmänna metoder.

För företag och idéer av alla storlekar

Om du är ett stort sjukhus som letar efter en specialbyggd lösning, en växande medicintekniker som letar efter en teknikpartner eller ett litet företag som letar efter verktygen för att möjliggöra dina idéer – vi har dig. Vår plattform är byggd för att möjliggöra idéer av alla former och storlekar.

Intresserad av hur Meddicard kan hjälpa ditt företag?

Fysioterapi

Allmänläkare

Rådgivning och terapi

Testanläggningar

Tandvård

Fertilitetskliniker

Arrow-up